viernes, 8 de mayo de 2009

CAIXA DE GIRONA ARRIBA A FIGUERES

Diumenge 3 de maig, amb un dia perfecte per fer btt, encara que al final el sol apretava,(és la falta de costum, ja que portavem 3 curses mullant-nos), es va disputar la quarta prova del trofeu Caixa de Girona de BTT.

La prova la va guanyar el biker del BICIS ESTEVE Ismael Ventura, que no va tenir prou amb la Titan Desert d'aquella mateixa setmana, que va apropar-se a Figueres per dominar la prova.

En fèmines, la prova va ser per Mariona Catedra.

Pel que fa a l'actuació dels bikers del Club ciclista Platja d'Aro, cal destacar la 3ª posició de l'Anna Soler en PRINC.FEM-00.

L'Oriol Boix va acabar 9º en BENJ i l'Adrià Hernández , després d'una caiguda, va fer la 14ªposició en la mateixa categoria.
En Bernat Costa, va ser 7é a PRINC-00 en la seva segona cursa, i per acabar amb els petits, l'Aleix Soler va ser 8º a ALEVINS-98.

Pel que fa als grans, en Lluis Soler va ser 36é a VET-40 i l'Eduard Hernández va ser 20º a ESPLAI.

La propera cursa serà el 24 de Maig a Tossa de Mar.

viernes, 24 de abril de 2009

CAMPIONAT UNIVERSITARI I ESCOLAR BTT

Bones bikers, dissabte 25 d'abril tindrà lloc a Sant Gregori el campionat universitari de Catalunya i, a la tarda, el campionat escolar dels Païssos Catalans. A on el CLUB CICLISTA PLATJA D'ARO estarà representat per els nostres petits, l'Oriol Boix, l'Adrià Hernàndez, els germans Boadas i els germans Soler.
Així doncs, demà a la tarda ens veiem a la Pineda de Sant Gregori.

El diumenge, també tindrà lloc la 2ª proba de l'OPEN NATURA, també a Sant Gregori, amb la participació ja confirmada de l'Eduard i en Jordi Hernàndez.

sábado, 18 de abril de 2009

TROFEU CAIXA DE GIRONA: DUATLÓ DE SANT JOAN LES FONTS

No ens hem equivocat, el títol està be, més que una cursa de BTT va ser un duatló, ja que gairebe la meitat de la cursa la vam tenim que fer els corredors a peu, arrosegant la bici, i al final del circuit, ens van posar una mena de circuit de ciclocros que amb el pam de fang que hi havia, es feia impossible donar un cop de pedal.
Desprès de gairebe tota la Setmana Santa ploguent, el dilluns 13 d'abril ens va tocar passar la penitencia de l'any, per que el ja dur de per sí, circuit de Sant Joan les Fonts, es va aconvertir en una mena de rius de fang per a on haviem de passar els gairebe 300 bikers que ens vam donar cita en terres garrotxines.
La cursa la va guanyar Marc Traiter, seguit de Francesc Freixer i en tercera posició va entrar l'Oriol Morata.
Pel que fa a la participació dels bikers del nostre club, va haver-hi resultats de tots colors.

Tornem a destacar als dos germans Boadas , la Marina i l'Arnau que van tornar a guanyar en les seves categories corresponents, BENJ FEM 03-04 i PRINC-00 ¡¡¡¡¡¡Bravo CAMPIONS!!!!!!!!!
La resta de resultats van ser una 9ª posició per l'Oriol Boix en BENJ , una gran Anna Soler va quedar 4ª en PRINC FEM 00 i el seu germà l'Aleix Soler, va quedar en una gran 6ª posició en ALEV-98.
També hem de destacar la 13ª posició de l'Eduard Hernández en categoria ESPLAI, encara que no surti aquesta posició reflectida en les classificacions de la federació catalana de ciclisme, ja s'han fet les corresponents reclamacions per que s'arregli aquest error.

Ara hi han uns dies de descans fins al 3 de maig que ens tornarem a trobar tots per gaudir d'un dia de BTT a Figueres, que s'estrena com a seu organitzadora d'una cursa del Caixa de Girona.

lunes, 30 de marzo de 2009

FORNELLS DE LA SELVA "TROFEU CAIXA DE GIRONA"

Ahir diumenge 29 de març, es va disputar la cursa de Fornells del Caixa de Girona. No se si denominar-ho cursa o prova de supervivéncia de l'exercit, ja que hi havia fang per aburrir, i era força difícil mantenir la bici dins de les roderes i traçar les baixades , sense dixar de parlar de les pujades, que encara que eren poques i força curtes, les rodes lliscaven d'alló més i era obligat possar peu a terra i empenyer la bici. "Sort vam tenir que no va ploure".

Els corredors del nostre equip, van tenir, com gairebe sempre, una destacada actuació. En primer lloc, remarcar l'actuació dels germans Boadas, que van fer podi en les seves categories, quedant en 1ª posició la Marina en FEM 03-04, i quedant 2º classificat de la categoria PRIN-00 el seu germà l'Arnau.

En la Categoria de PROMOCIÓ l'Oriol Boix a quedat 7e classificat BENJ i l'Adrià Hernández a quedat 10e.

No ens hem d'oblidar dels altres dos germans que tenim a l'equip, els quals també han fet un gran paper aquest diumenge quedant l'Anna Soler 4ª classificada en PRIN FEM 00, i quedant 6e classificat el seu germà l'Aleix Soler en cat. ALE-98.

Pel que fa a l'actuació dels grans, l'únic corredor del club va ser l'Eduard Hernández quedant el 19e classificat en la categoria ESPLAI.

La propera cursa, serà l'útim dia de Setmana Santa el 13 d'abril. "OJO" que cau en Dilluns, i Sant Joan les Fonts no es que estigui gaire a prop .

domingo, 22 de marzo de 2009

JA TENIM AQUÍ EL CAIXA DE GIRONA

Un any més, arriba el Trofeu Caixa de Girona, un dels campionats amb més "solera" de Catalunya.

El C.C. PLATJA D'ARO, te corredors fent aquest campionat, i com sempre, els més petits són els que més alegries ens dónen.

Els germans Boadas, l'Arnau i la Marina, han estat primers de les seves categories (principiants 2000 - femeni 2003-04) respectivament Bravo nois.

Els altres components de l'Equip han tingut actuacions de tot tipus, destacar la 4ª posició d'en Bernat Costa a princ-2000, la 5ª posició de l'Anna Soler princ. fem 2000 i la 6ª de l'Aleix Soler en alevi-98.

No ens hem d'oblidar de l'Oriol Boix 9º en Benjamins i l'Adrià Hernàndez 14º en Benjamí.

La cosa no ha anat tant be amb els grans amb una 41ª posició d'en Lluis Soler en VET-40 i un 29º lloc de l'Eduard Hernández en Esplai.

La propera cursa serà el 29 de març a Fornells de la Selva.

sábado, 21 de marzo de 2009

BENVINGUDA / PRESENTACIÓ

Bones bikers, aquí neix un blog a on podreu trobar informació sobre les actuacions dels corredors de l'equip C.C. PLATJA D'ARO.
Un equip petit, peró amb moltes ganes de fer coses i de fer-les be.
Així que us donem la benvinguda a tots els que entreu en aquest blog.
___________
Buenas bikers, aquí nace un blog donde podreis encontrar información sobre las actuaciones de los corredores del equipo C.C.PLATJA D'ARO.
Un equipo pequño, pero con ganas de hacer cosas i hacerlas bien.
Así que, os damos la bienvenida a todos los que entreis en este blog.